15.04.2020  |  Lager & distribution

Tornado® UHD - næste generations lagerautomat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lagerautomater indgår i stigende omfang i lagerets logistik, og det er med god grund. Fordele som pladsudnyttelse, besparelser i gang- og ventetider kombineret med stor plukkepræcision booster effektiviteten.

Lagerautomater kan enkelt integreres med dit eksisterende WMS, men fungerer også effektivt som en fritstående løsning.

Nu introducerer vi næste generations lagerautomat – TORNADO UHD med nyeste teknologi og TCPlus software.

TORNADO® UHD er en dynamisk lagerautomat, der anvender en helt ny metode til at fastlægge forskellige sikkerhedszoner inden i automaten. Dette giver mulighed for højere fart og skuffeudveksling i plukkeåbningen.

Ved at anvende en ny type rullestyring kan automaten arbejde med højere hastighed, samtidig med at støjniveauet reduceres. Hurtig skuffeudveksling og transport af skuffer gør din logistik mere præcis og effektiv. Skuffeudvekslingen gør det muligt for operatøren at plukke fra en skuffe, samtidig med at automaten begynder processen med at hente den næste frem. Dette er specielt effektivt ved batchpluk.

Styresystemet ved hvilke skuffer, der er mest frekvente og henter altid den skuffe, der er nærmest plukkeåbningen.

Systemets modulkonstruktion muliggør forskellige bredder og højder på automaten, hvilket giver den fordel at automaten kan tilpasses til næsten alle krav. En lagerautomat sparer op til 75% gulvplads sammenlignet med en konventionel lagerløsning og kan fungere som et fritstående system eller som en multi-installation.

TORNADO UHD anvender vort egenudviklede TCPlus software. Denne Windows-baserede platform kan enkelt opkobles til dit eksisterende WMS- eller ERP-system, og dermed indgår lagerautomaten i dit netværk.

Lagerautomaten TORNADO UHD er et smart valg til enhver, der er på udkik efter en fleksibel løsning til smådelsopbevaring. Du får en halvautomatisk løsning, der forbedrer arbejdsprocesserne, og de nye sikkerhedsfunktioner garanterer også en høj brugersikkerhed.

Find mere information her om TORNADO og andre lagerautomater.

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere