13.03.2018  |  Branchenyt

Toldsystemet – Til de største og til de allermindste virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toldsystemet GCT fra Descartes til håndtering af dokumenter i forbindelse med import og eksport skal kunne bruges i alle logistikintensive virksomheder.

Vi var særdeles stolte, da vi i september kunne meddele at PostNord som Nordens ledende logistikleverandør har valgt arbejde med vore systemer til toldbehandling. Vi er dog ikke mindre stolte af, at Fortoldningsbutikken, der er en af de mindre virksomheder i branchen, nu også har valgt at arbejde med toldsystemet GCT.

Vi har med interesse fulgt Fortoldningsbutikken, som også har været i branchen længe. Rikke Kofod (ejer af fortoldningsbutikken.dk) har gennem mange års virke i fortoldningsbranchen arbejdet med næsten alle aspekter og systemer i branchen, derfor er vi selvfølgelig rigtig stolte af, at en kompetent og specialiseret virksomhed som Fortoldningsbutikken netop har valgt GCT fortoldningssystem fra Descartes.

Rikke Kofod udtaler; ”Jeg har længe fulgt udviklingen af de forskellige systemer på markedet, og der er flere vigtige faktorer, der har været afgørende for mit endelige valg. Leveringssikkerhed og præcision i det daglige arbejde er kendetegnende for Fortoldningsbutikken, derfor er fleksibilitet og service fra systemudbyderen supervigtig. Vi ser hele Skandinavien som vores marked, derfor har vi valgt en partner, der er godt etableret og har indgående kendskab til toldprocedurer i både Danmark, Sverige og Norge. Sidst men ikke mindst er soliditet hos vores leverandør super væsentligt. For mig er det vigtigt at vide, at en så væsentlig leverandør også er her i morgen og, at de har de nødvendige ressourcer til at følge med i en turbulent udvikling på toldområdet.”

”For vores kunder vil investeringen i GCT toldsystem i første omgang betyde hurtigere reaktionstider på næsten alle områder, samt at vi får et fantastisk værktøj til altid at ha’ et overblik over tidligere fortoldninger, leverandører, anvendte tarifkoder mv. Descartes toldbehandlingssystem har længe været godt etableret på markedet i Danmark. Det nye er, at vi nu tilbyder cloudbaserede løsninger.

Hvorfor en cloudbasered løsning:
• Altid opdateret servermiljø hvad angår operativsystemer, databaseversioner og sikkerhed. Ingen vedligeholdelse af en lokal server.
• Altid en opdateret applikation. Seneste version og med de nyeste fejlrettelser. Derudover tilpasses den løbende til nye og ændrede krav fra told- og transportselskaberne”, siger Lars Persson Sales Director Nordics.
 

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere