18.05.2021  |  Strategi & ledelse

TinyMobileRobots’ styrket bestyrelse skal sætte skub i vækst

Danske robotproducent TinyMobileRobots har netop sikret sig to nye bestyrelsesmedlemmer, der skal være med til at sætte endnu mere fart på selskabets vækst. De to nye medlemmer er Henrik Rochat Rasmussen og Christian Clausen.

Aarhus-baseret TinyMobileRobots, udvikler, producerer og sælger robotter til opmåling og opmærkning af sportsbaner og infrastruktur, styrker nu bestyrelsen med yderligere to prominente navne. Det sker i form af Henrik Rochat Rasmussen og Christian Clausen, der sammen med den øvrige bestyrelse står foran en lang række opgaver – især på de udenlandske markeder, hvor TinyMobileRobots vokser kraftigt.

Alene i første kvartal af 2021 har TinyMobileRobots solgt 170 robotter over hele verden, hvilket gør det til en af markedets hurtigst voksende producenter på området.

”Vi er inde i en markant vækstfase, hvor alle vores markeder klarer sig ekstremt flot, og vi tilmed kommer ud af 2020 med et overskud. Styrkelsen af bestyrelsen med Henrik Rochat Rasmussen og Christian Clausen skal sikre os endnu mere momentum, så vi cementerer vores position som verdens førende producent af opstregningsrobotter”, siger TinyMobileRobots CEO Jens Peder Kristensen i en pressemeddelelse.

Læs også: Kassow Robots udvider team med opfindere af første dobbelte vakuumgribere

Henrik Rochat Rasmussen er General Manager i Wendell Electronics i Tjekkiet, der herhjemme er bedst kendt som BB Electronics, en af Danmarks største specialister inden for Electronic Manufacturing Services. Han har tidligere arbejdet en årrække som CEO og COO i TC Group/TC Electronic i Århus og har årelang erfaring med operations, internationalisering og forretningsoptimering.

Christian Clausen er til daglig Global Account Director i MiR, Mobile Industrial Robots, der blandt andet udvikler autonome, selvkørende robotter til bilindustrien, elektronik- og logistikvirksomheder. Han kommer med stor international erfaring fra robotindustrien og skal derfor bidrage til TinyMobileRobots fortsatte vækst på de internationale markeder.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere