15.05.2020  |  Branchenyt

Tilmeld dig til CE20 hvor Lars Løkke Rasmussen holder foredrag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så åbnes dørene til dette års Commerce Excellence 2020 for tilmelding! Det bliver med garanti oplysende, fortalt levende og i den vanlige joviale og muntre stil, Lars Løkke er kendt for.

8. oktober 2019, afholdte vi sammen med vores fem samarbejdspartnere en heldagskonference i Musikhuset i Aarhus, som var en stor succes!

Der var nemlig tale om den årlige Commerce Excellence 2019, hvor sidste års tema var: "Udfordringer fra køb til levering. Har du styr på kunderejsen?"

Vi genoptager successen igen i år!

Så er din forsyningskæde under pres nu eller fremtidigt, specielt med tanke på den situation vi har lige pt med Corona? Har krisen haft en positiv eller negativ indflydelse på din forretning? Kunne du tænke dig at høre hvordan andre virksomheder forbereder sig på ekstraordinære situationer?

Så bør du deltage til dette års Commerce Excellence 2020!

The New Tomorrow In Trading

Er årets tema på Commerce Excellence 2020. 

Konferencen fokuserer på Commerce udfordringer indenfor logistik, indkøb og IT-infrastruktur hos virksomheder med b2b og b2c kunder samt deres erfaringer med Omnichannel.

Mød blandt andre tidligere Statsminister i Danmark, Lars Løkke Rasmussen og Journalist/Studievært, Nikolaj Sonne.

Lær af andre!

På konferencen præsenteres inspirerende kundecases med fokus på håndtering af udfordringer som dem vi ser i dagens marked.

Du får chancen for at høre, hvilke erfaringer andre virksomheder har haft med optimering af den interne logistik, automatisering, disponering og IT - alle med fokus på Omnichannel Commerce.

På Commerce Excellence 2020 vil talerne dele deres viden, visioner og erfaringer med forandringer i markedet og de trends der skabes i det globale handelsbillede.

Hvor og hvornår?

Tid:    Onsdag den 21. oktober 2020
Sted: Turbinehallen i Aarhus 

Pris:   Kr. 995,00 pr. person (ex. moms og gebyr)

Du kan købe din billet her!

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere