13.01.2020  |  Lager & distribution

Telthal fra O.B. Wiik sikrede succesen for Eimskip

Indhold fra partner Hvad er dette?

O.B. Wiik opstillede en lagerhal på 1.200 m2 på Århus havn

Telthal fra O.B. Wiik sikrede succesen for Eimskip


Vi opstillede en lagerhal på 1.200 m2 på Århus havn

  • Telthal på 20 x 60 meter og 6 meters fri sidehøjde.
  • Rigget og klar til brug på kun to uger
  • Løste rederiets lagerbehov på rekordtid

Islands ældste rederi, Eimskip, tilbyder transport- og logistikløsninger. Med 63 afdelinger i 20 lande transporterer de varer og håndterer omfattende logistikopgaver for store kunder. Fra blandt andet trælast-, maskin- og vindmølleindustrien. Dette indebærer en mængde varer, der kræver stor lagerplads.

Eimskip lejer et område på Århus havn og kan derfor ikke bygge permanente lagerbygninger. Da behovet for et nyt lager opstod, blev vi hos O.B. Wiik valgt som leverandør. Med vores erfaring inden for lager og logistik kunne vi hurtigt tilpasse og opstille en hal, der dækkede rederiets behov.

Ud af flere kategorier af haller, stålhaller og industribygninger var det en telthal, der blev løsningen for Eimskip. Telthallen blev tilpasset efter behov, og blev 20 x 60 meter med 6 meters fri sidehøjde. Stålkonstruktionen sikrer, at lageret tåler al slags vejr. Solide materialer med godt design sikrer derudover, at bygget har en rigtig lang holdbarhed. Og holdbarheden var vigtig både for kunden og for miljøet.

«En komplet løsning var på plads bare to uger efter, at behovet var afdækket. Det eneste, vi selv har installeret, er LED-belysning. Det her er vores første, men helt sikkert ikke den sidste telthal vi køber», siger Jesper Sandahl, direktør i Eimskip. «I starten af processen vurderede vi, at vi havde behov for en stålhal. Vi har nemlig ingen tidligere erfaring med telte i Danmark. Men flere af vores lokalisationer både på Island og Færøerne har mange års god erfaring med tilsvarende flytbare telte», udtaler vores nye og meget tilfredse kunde.

Vores haller, telte og lagerbygninger er konstrueret til at kunne tåle ekstremt vejr og passer dermed perfekt ind her i Norden. Tilfredse kunder er nemlig det, vi lever af.

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

se flere løsninger fra O.B. Wiik her 

Mere fra O.B. Wiik

O.B. Wiik

www.obwiik.dk

O.B.Wiik AS blev etableret i 1912 og er en førende leverandør af telthaller, idrætshaller og arbejdstelt samt presenninger og eventprodukter som telte, borde og stole. De fleste produkter kan både lejes og købes. Selskabet er i stærk vækst og markedsfører sine produkter internationalt. Virksomheden eksporterer til mere end 100 lande. O.B.Wiik…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere