19.06.2020  |  Lager & distribution

Sorteringshal til Ragn-Sells

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er stolte over at have leveret en sorteringshal til Ragn-Sells afdeling i Nørresundby.

Ragn-Sells har et stærkt fokus på miljø og i Nørresundby er et af Danmarks bedste anlæg. Visionært genbrug og miljø, kombineret med bæredygtig økonomi er i højsædet, når Ragn-Sells behandler affaldsfraktioner.

Ragn-Sells ønskede en ny sorteringshal og vi er glade for at de valgte O.B.Wiik til projektet. Bredden på hallen er 40 meter, længden er 70 meter og har en sidehøjde på 10,5 meter. Hallen er på 2.800 m2 og har et indvendigt rumfang på hele 35.000 m3.

Sorteringshallen er leveret med 3 hurtig porte og den er opstillet uden sokkel eller fundament. Når vi kunne bygge telthallen på eksisterende belægning, blev projektet mere omkostningseffektivt. Hallen blev færdig monteret på 4 uger fra opstart til levering til kunden.

O.B.Wiik leverer telthaller og arbejdstelte i alle størrelser. Kontakt os gerne for en snak om dit projekt. Læs mere her.

Mere fra O.B. Wiik

O.B. Wiik

www.obwiik.dk

O.B.Wiik AS blev etableret i 1912 og er en førende leverandør af telthaller, idrætshaller og arbejdstelt samt presenninger og eventprodukter som telte, borde og stole. De fleste produkter kan både lejes og købes. Selskabet er i stærk vækst og markedsfører sine produkter internationalt. Virksomheden eksporterer til mere end 100 lande. O.B.Wiik…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere