20.10.2020  |  Branchenyt

Tager robotterne over?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Meili Robots og Apport Systems har indgået samarbejde, og her er kontrol, overblik og automatisering blandt andet i fokus .

Vi mennesker har altid haft en frygt for robotter, og mange film har også fået os til at spekulere i, om robotterne tager over?

Det gør de nok ikke (lige nu). Men automatisering og robotstyring har gjort.
 

Derfor har Apport indgået et samarbejde med Meili Robots for at styrke den dyrebare viden om kundernes ønsker og behov, hvor netop automatisering og robotstyring er helt essentielt.
 

Meili Robots leverer en global løsning til flådestyring af robotter, der samtidig kan integreres med Apport’s lagerstyringssystem.

Nok fortalt lidt mere teknisk, kan disse interessante facts, sige lidt om Meili Robots’ løsning.

Meili Robots’ hensigt er, at de ved brug af mobile robot agnostiker kan arbejde med og forbinde alle typer og mærker af mobile robotter.
Det giver dig nemlig mulighed for, at du kan tage styringen gennem blot en platform, hvor du kan oprette on-demand opgaver, planlægge og uafhængigt tildele ordrer til robotterne.

Så kort og ikke-teknisk fortalt, giver Meili Robots mulighed for at samle flåden af forskellige robottyper og mærker via en løsning, der muliggør mere effektive, sikrere og automatiserede operationer.
 

Samarbejdet med Meili Robots er noget Apport ser meget frem til.
Her kan du læse mere om Meili Robots: www.meilirobots.com

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere