26.05.2015  |  Branchenyt

Swisslog overtager dele af Grenzebach Automation

Swisslog har overtaget en udvalgt portefølje af teknologier og medarbejdere fra Grenzebach Automation.

Swisslog, der designer, udvikler og leverer automationsløsninger, har overtaget en udvalgt portefølje af teknologier og medarbejdere fra Grenzebach Automation i Karlsruhe, Tyskland. Det sker for at styrke virksomhedens ekspertise inden for områderne automatisk styrede køretøjer (AGV'er) og logistikrobotter.

Læs også: Swisslog effektiviserer Rustas lager og distribution

Det er i tråd med Swisslogs strategi om at udvide sin position inden for e-handel og flerkanals-segmenter. Desuden ønsker Swisslog at forfølge muligheder inden for produktionslogistik.

Eksisterende partnerskab
Overtagelsen sker i forlængelse af et eksisterende partnerskab mellem de to virksomheder. Swisslog har blandt andet overtaget softwareteknologi inden for AGV-området, herunder det fællesudviklede lager- og plukningssystem CarryPick, automatiseret kasseplukning, automatiseret emneplukning samt stabling på, og optagning fra, paller.

Læs også: Swisslog får millionordre på distributionscenter

Et udvalgt team af Grenzebach-medarbejdere vil desuden blive overført til Swisslog og danne en ny Swisslog-lokalitet i Karlsruhe. 

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere