16.02.2021  |  Branchenyt

Stibo Systems bliver førende MDM-løsningsudbyder i lys af corona

Coronakrisen har fået mange virksomheder til at investere i digitale løsninger til at løfte deres forretning – heriblandt at kunne beherske egne data gennem MDM-løsninger. En ny rapport fra den internationale rådgivningsvirksomhed Gartner, slår fast at danske Stibo Systems udfordrer førende spillere som IBM og SAP med deres løsninger.

I december 2020 offentliggjorde Gartner, at "syv ud af ti bestyrelser har fremskyndet sine digitale forretningsinitiativer som reaktion på COVD-19-krisen”.

Denne udvikling har man mærket hos softwarevirksomheden Stibo Systems, der holder til i Århus.

”Nye kunder vælger i stigende grad vores multidomæneløsninger, mens mere end 85 procent også vælger vores SaaS-løsninger som et vigtigt redskab til at løfte deres forretning. Det inkluderer hurtigere digital omstilling samt forbedring af kundeoplevelsen. Den opadgående udvikling ser vi også ved en lignende overgang hos eksisterende kunder, hvoraf mange også udvider deres enkeltdomæne-kontrakt med yderligere datadomæner baseret på cloud-løsninger", fortæller Jesper Ejlersen, administrerende direktør for Stibo Systems, i en pressemeddelelse.  

Læs også: Corona sætter vedvarende spor i produktionsvirksomheder

Derfor glæder det Jesper Ejlersen, at Gartner i en ny rapport har udnævnt netop Stibo Systems som en udfordrende spiller på markedet for MDM-løsninger. Gartner er globalt set en af de mest anerkendte rådgivningsvirksomheder og en sparringspartner for regeringer over hele verden. 

"Efter vores opfattelse er anerkendelsen fra Gartner i dette års Magic Quadrant for MDM-løsninger et bevis på, at vi er lykkedes med vores strategi om at blive en førende udbyder af multidomæne-MDM samt at opretholde vores position som en af de førende leverandører af Product Information Management (PIM)," uddyber Jesper Ejlersen.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere