14.11.2016  |  IT

Solar tilbyder lynlevering med ny webshop

Med en ny erhvervswebshop, hvor man kan købe forbrugsvarer, tilbyder Solar sine kunder time til time-levering. Eneste krav er et CVR-nummer.

Sourcing- og servicevirksomheden Solar har fået en ny erhvervswebshop, hvor man – hvis man vel at mærke har et CVR-nummer – kan købe en række forbrugsvarer.

Webshoppen tilbyder time til time-levering på den ønskede adresse gennem det nyudviklede, digitale distributionskoncept Solar Fastbox.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Solar køber hollandsk logistikvirksomhed

”Det er blot et par klik på din pc, tablet eller smartphone, så er bestillingen afgivet, og kombinerer du din bestilling med en Fastbox (…) sørger vi for at levere de bestilte varer på din adresse. Det betyder, at du eller en af dine kollegaer ikke behøver at bruge unødig tid på at tage forbi det lokale byggemarked for at købe varerne”, siger Carsten Antonisen, salgsdirektør hos Solar.

På Solars webshop til erhverv finder man et bredt udsnit af varer inden for el- og vvs-produkter, værktøj, belysning, lyskilder m.m. Ifølge virksomheden er shoppen kommet godt fra start og bliver benyttet af et bredt udsnit af professionelle kunder.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere