11.02.2020  |  Branchenyt

Slimstock bruger viden om lagerstyring i Afrika

Indhold fra partner Hvad er dette?

På opfordring fra Kühne Foundation, en schweizisk velgørenhedsfond som fremmer logistik i fattige lande, arrangerede Slimstock et lagerhåndterings seminar ved Strathmore Business University i Kenya.

Slimstock som videnspartner i Afrika

Uddannelsen er en del af et stort udviklingsprogram til fremme af vidensniveauet inden for forvaltning af forsyningskæder i Afrika.

Seminaret var rettet mod folk fra det kenyanske erhvervsliv, som fik viden på højt niveau, om styring og optimering af lager. Uddannelsen blev leveret af lagereksperterne Eelco Wever og Martijn Endendijk fra Slimstock, som tidligere også har bidraget til et udviklingsprojekt i Nigeria.

"Dette var et projekt, hvor Bill & Melinda Gates Foundation var involveret og havde til formål, at forbedre distributionen af ​​medicin i Østafrika," siger Wever.”

Vi hører i krogene, fra blandt andet interessenter, at dette projekt nu begynder at bære frugt. Tilgængeligheden af ​​medicin i denne region er siden blevet meget større og permanent forbedret. Det er meget tilfredsstillende. "

Slimstock anerkendt som en vidensformidler

Denne gang var det et tre-dages seminar om "drift og lagerbehandling". Dette blev givet på Strathmore Business University i Nairobi, et af de førende vidensinstitutter i Kenya. Deltagerne i seminaret gav efterfølgende høje vurderinger af seminarets indhold og talernes niveau.

”Det er selvfølgelig rart at få den feedback fra gruppen, men for mig er det først og fremmest et tegn på, at vi er på rette vej med Slimstock. At vi bliver bedt af et parti som Kühne Foundation om at fungere som en videnspartner i dette program er en stor ære. Det er en dejlig anerkendelse for den enorme mængde forsyningskædeviden, som vi har opbygget inden for Slimstock i de sidste 26 år. ”

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere