12.10.2010  |  Lager & distribution

Schenker opfører nye logistikcentre

Sverige er Schenker Logistics AB ved at flytte ind i et helt nyt logistikcenter på 31.000 kvadratmeter, som er...

Sverige er Schenker Logistics AB ved at flytte ind i et helt nyt logistikcenter på 31.000 kvadratmeter, som er placeret nær lufthavne i Göteborg.
På længere sigt forventes det, at anlægget vil beskæftige 150-200 personer. Hidtil har Schenker Logistics været fordelt på fire forskellige bygninger, hvis aktiviteter altså nu samlet på én lokalitet.
”Vi kan være meget mere effektive og fleksible, når vi har alt vores personale samlet ét sted”, siger logistikdirektør Mats Olsson.
”Ved akutte spidsbelastninger er det. f.eks. let at flytte personale fra én kunde til en anden. Udover nuværende og fremtidige kunder, tjener også miljøet på, at vi etablerer hovedparten af vores virksomhed på et enkelt sted, fordi man vil kunne køre med flere fulde biler og effektivisere godsstrømmen”, tilføjer han.
Udover Göteborg er Schenker AB også ved at investere i især nye lagre i Stockholm, Jönkøbing og Helsingborg, hvor det første af to nye storlagre indvies næste år som led i en satsning på Skåne som strategisk region.
Ydermere er virksomheden i færd med at bygge en ny hub og nye kontorfaciliteter nær lufthavnen i Helsingfors. Derudover bygges der til den finske hovedstad et logistikanlæg i nærheden af Kiila med et samlet areal på 25.000 kvadratmeter.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere