12.03.2019  |  Branchenyt

JDA og Tata skal udvikle fremtidens intelligente supply chain

JDA og Tata Consultancy Services går sammen om at udvikle løsninger, der skal optimere intelligente supply chains. Formålet er at forbedre kundeoplevelsen.

JDA Software og Tata Consultancy Services (TCS) indgår et globalt samarbejde om at udvikle næste generations kognitive digitale løsninger til supply chains, samt tilbyde rådgivning og systemintegrationsservices omkring digital teknologi og derigennem optimere forsyningskæder for kunder verden over.

Læs også: Kunstig intelligens vil lige om lidt ændre radikalt på din supply chain-planlægning

”Partnerskabet med Tata Consulting Service vil få stor betydning for vores kunder i Danmark”, siger Phillip Teschemacher, Vice President Sales EMEA North, hos JDA Software, og uddyber:

”Mange er allerede bekendte med TCS' brede kendskab til vores løsninger, og med den øgede fokus på den næste generation af JDA-kapacitet vil samarbejdet hjælpe os med at positionere vores kunder endnu bedre i fremtiden”, siger han.

JDA Software er udbyder af end-to-end supply chain- og retailløsninger, mens TCS har specialiseret sig inden for globale IT-services og rådgivning og specialiserer sig i forretningsoptimerende løsninger.

Cloud, AI og ML
Partnerskabet er sat i verden for at udnytte kræfterne i TCS Business 4.0TM og JDA’s kognitive SaaS-løsning, Luminate, som anvender kunstig intelligens (AI) og Machine Learning (ML) fra Blue Yonder.

JDA og TCS vil sammen skabe indbyrdes kompatible teknologiløsninger til fremtidens forsyningskæder. Disse løsninger skal anvende TCS’ Machine-First-leverancemodel til at styrke og forbedre samarbejdet mellem mennesker og maskiner. Målet er at skabe hurtigere og bedre håndtering af komplekse forretningsproblemer.

Gennem disse løsninger kan virksomheder udnytte fordelene ved Cloud, AI og ML, som gør det muligt at opnå komplet gennemsigtighed i deres supply Chains og modtage præskriptive anbefalinger til de bedste forretningsløsninger.

Læs også: Man skal kravle, før man kan Lager 4.0

Til at teste gennemførligheden vil TCS etablere et end-to-end kognitiv Supply Chain Lab i virksomhedens Business Solutions Lab i Cincinnati, USA.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere