18.09.2019  |  Branchenyt

Safezone Nordic udstiller på HI-messen i Herning, stand H6060

Indhold fra partner Hvad er dette?

'

På vores stand kan du bl.a. se vores certificeret og godkendte system ROS,  der klart mindsker behovet for udskiftning af reolben. Dette innovative system tillader reparation af reolerne i overensstemmelse med lovmæssige krav.

ROS som er et patenteret system, sparer meget tid, da man kun skal flytte en palle på hver side af benet, hvilket sparer tid og plads.

Et ROS team på to mand kan lave 20 ben på en dag, det vil sige at i meget hurtigt er tilbage til ”normal” hverdag.

Kig ind på vores stand  H6060 for en demonstration.

Læs mere om ROS i linket her

****

Safezonenordic har certificeret specialister som har taget uddannelse i lager reol eftersyn.

Vi tilbyder lovpligtige reoleftersyn til alle der måtte have interesse. 
Samtidig med dette tilbyder vi at give jeres virksomhed et sikkerhedseftersyn, som vi efterfølgende vil komme med et tilbud på.

Mere fra Safezone Nordic

Safezone Nordic

www.safezonenordic.com/

Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS er specialister i ,at rådgive omkring "Workplace Safety" til Industri- og logistikvirksomheder. Vi etablerer sikre interne færdselveje og vil altid gerne hæve den gule streg i truckområderne, således at der er en fysisk adskillelse af kørende trafik og fodgængere. Vi sikrer desuden bygninger, produkti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere