30.03.2020  |  Branchenyt

COVID 19 - Social distancering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Safezone Nordic har et bredt udvalg af produkter til adfærdsregulering og kø-kontrol

Safezone Nordic har stor erfaring i at rådgive og gennemføre projekter med henblik på optimering af interne færdselsveje.

Ofte bruges vores løsninger i industrien og lufthavne, men principperne bag vores rådgivning, kan også være meget brugbar i forhold til adfærdsregulering i Detailhandelen, sygehuse og andre steder et større antal mennesker kommer.

Tensa Barriers er verdens største og har et bredt udvalg af produkter til adfærdsregulering og kø-kontrol, alle kender vores produkter fra lufthavnene i hele verden.

De kendte bånd til adskillelse og styring af fodgængere, kan nemt stilles op og når behovet ikke er der mere, kan de ligeledes hurtigt blive fjernet.

Programmet komplementeres af skilte, gulvmarkeringer og låger beregnet til at holde afstand.

Vi kan tilbyde det Danske erhvervsliv løsninger til at styre adfærden og trafikmønsteret, samt opmærkning, der synliggør de anbefalede afstande.

Mere fra Safezone Nordic

Safezone Nordic

www.safezonenordic.com/

Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS er specialister i ,at rådgive omkring "Workplace Safety" til Industri- og logistikvirksomheder. Vi etablerer sikre interne færdselveje og vil altid gerne hæve den gule streg i truckområderne, således at der er en fysisk adskillelse af kørende trafik og fodgængere. Vi sikrer desuden bygninger, produkti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere