25.11.2019  |  Branchenyt

Safezone Nordic ApS / ROS Scandinavia

Indhold fra partner Hvad er dette?

Safezone Nordic ApS / ROS Scandinavia er et højt specialiseret firma med fokus på ”Workplace Safety” i Industri, logistik og lufthavne.

Vi har mange års erfaring i at rådgive om sikkerhedsløsninger og vores fokus er at sikre fodgængere og medarbejdere mod kørende trafik, specielt gaffeltrucks, stablere og trækkere udgør en stor sikkerhedsrisiko på de skandinaviske arbejdspladser.

Alle værn og personsikringer er testet og godkendt af TüV

Med ROS ”Rack Repair System” tilbyder vi endvidere at oprette beskadigede reol ben, dette uden at pallereoler skal tømmes, og kunden sparer dermed kostbar intern tid og kan fortsætte driften. Systemet der er patenteret, sikrer at reolens oprindelige styrke genetableres.

ROS ”Rack Repair System” er testet og godkendt af DEKRA, samt Bureau Veritas.

Mere fra Safezone Nordic

Safezone Nordic

www.safezonenordic.com/

Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS er specialister i ,at rådgive omkring "Workplace Safety" til Industri- og logistikvirksomheder. Vi etablerer sikre interne færdselveje og vil altid gerne hæve den gule streg i truckområderne, således at der er en fysisk adskillelse af kørende trafik og fodgængere. Vi sikrer desuden bygninger, produkti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere