Reitan Distribution begynder indtog i restaurationsbranchen
I en utraditionel beslutning har restaurantkæden Flammen valgt Reitan Distribution som deres nye råvarer leverandør. For Reitan er det første skridt ind i restaurationsbranchen. Ligesom med deres traditionelle partnere, vil Reitan arbejde tæt sammen med Restaurant Flammen for at udvikle et særpræget sortiment.
Restaurant Flammen tager nu et noget utraditionelt skridt i valget af leverandør til kædens 16 restauranter. I stedet for at få råvarerne leveret fra den traditionelle cateringbranche – som stort set hele restaurantsektoren gør – har Flammen valgt at indgå et samarbejde med Reitan Distribution, der har oparbejdet sin styrke ved at levere fødevarer til conveniencesektoren.
”Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – blandt andet i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier”, siger Flammens adm. direktør, Piet Klein, i en pressemeddelelse.
Reitan Distribution leverer til en række partnere i conveniencesektoren og er vant til at arbejde i dybden med hver enkelt partner. Derfor bliver sortimentet også udviklet specifikt til Flammen i samarbejde med kæden selv, fortæller indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard fra Reitan Distribution:
Læs også: Logistiksamarbejde sparer hver anden levering til Rema 1000
”Vores samlede store indkøbsvolumen afspejles i de priser, vi kan tilbyde Flammen, men deres sortiment bliver helt unikt. Vi har erfaring med at arbejde meget tæt med vores partnere, bl.a. i forhold til sortiment, datahåndtering, kvalitetskontrol og supportfunktioner, så vi glæder os til, at Flammen – som er vores første partner inden for restaurationsbranchen – oplever vores tilgang til et partnerskab”, siger hun og tilføjer, at Reitan Distribution ønsker at finde yderligere partnere i restaurationsbranchen.
De to partnere trækker nu i arbejdstøjet og skal til at udvikle Flammens sortiment og menuer, som restaurantkædens gæster vil møde fra efteråret, når aftalen rent praktisk går i gang.
- KCP