26.02.2021  |  Planlægning

Rederier aflyser endnu et Asien-Europa containerskib

I sidste øjeblik blev MSC Erica, der skulle have sejlet fra Shanghai i søndags, aflyst. Skibet sejler for 2M-alliancen, som har foretaget en række aflysninger på det sidste. Skibet skulle bruges til en anden sejlads, men speditører er uforstående overfor valget.

2M-alliancen aflyste sejladsen af MSC Erica kort inden afgang i sidste uge. Den såkaldte blank sailing var blot en i rækken fra 2M-alliancen, der er et samarbejde mellem rederierne MSC og Mærsk.

MSC Erica skulle sejle fra Shanghai til Europa og var fuldt booket. Det skriver The Load Star.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Både MSC og Mærsk har forklaret aflysningen med behovet for at dække store behov og efterspørgsel andre steder, og tilbyder speditører dækning og muligheden for at sende deres varer på anden vis.

Læs også: Danske Rederier indgår aftale om besætningsskift under coronakrise

Men selvom eksperter er forstående overfor rederiernes årsager til deres blank sailings, er den samme forståelse ikke at finde hos speditører, hvis varer hober sig op.

”Jeg elsker, at de antyder, at det forbedrer servicen, at de ikke operer med skibet”, udtaler en af speditørerne til The Load Star, som ikke synes det giver nogen mening.

I stedet begynder de nu at kigge med andre rederier.

Kilde: The Load Star

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere