22.09.2014  |  Sourcing

Q-System leverer transportanlæg til Prime Cargo

Prime Cargo, som er totalleverandør i fragtløsninger, har netop etableret et godt 10.000 m2 stort 3PL-center i Polen. Centerets transportanlæg er leveret af Q-System.

Den østjyske produktionsvirksomhed Q-System, som designer og leverer materialehåndterings-systmer, har haft til opgave at levere transportanlægget til Prime Cargos nye 3PL-center i Goleniow i Polen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

I det nye center vil Prime Cargo servicere sine kunder med lagring, pakning og distribution af varer til såvel slutkunder som detailledet i Skandinavien og resten af Europa. Derfor er det vigtigt med et velfungerende transportanlæg.

Læs også: Solar optimerer sin lagereffektivitet

"Det har været en rigtig spændende opgave, hvor vi har skullet arbejde tæt sammen med den franske leverandør af de store lagerreoler og med Consafe, der har leveret WMS-systemet. Vi har afsendt og monteret banerne successivt siden maj måned. Det siger lidt om, hvor stort transportanlægget er", siger projektleder Steffen Holm fra Q-System i en pressemeddelelse.

Rullebaner, båndtransportører, slisker og 25.000 kasser
Selve transportanlægget består af rullebaner, stigende og faldende båndtransportører og et stort antal slisker. Anlægget er monteret i to niveauer: det ene på gulvet og det andet på en mezzanin, hvor emballeringen af den enkelte kasse bliver foretaget.

Det nye transportanlæg kan håndtere 25.000 kasser om dagen, men det er kun første step. Andet step, som er under udarbejdelse, indebærer flere niveauer i reolerne og flere indfødningsbaner til pakkeområdet. Andet step vil forøge kapaciteten til 50.000 kasser om dagen.

-KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere