12.03.2019  |  Branchenyt

PwC styrker sin konsulentforretning

PwC har opkøbt konsulenthuset 4IMPROVE, der kommer med i alt 25 medarbejdere og partnere, som bliver integreret i PwC's nuværende konsulentforretning. Dermed styrker selskabet sine kompetencer inden for bl.a. sourcing, produktion og supply chain management.

I forsøget på at styrke sin konsulentforretning inden for bl.a. supply chain management har PwC opkøbt det Aarhus-baserede konsulenthus 4IMPROVE.

Læs også: Transport- og logistikbranchen mangler innovation - men kvantespring i sigte

Hver for sig har PwC og 4IMPROVE leveret ydelser inden for operations consulting. Mens PwC hidtil har haft fokus på særligt procurement optimering, strategisk indkøb mv., ligger 4IMPROVEs signaturydelser inden for særligt sourcing, produktion, supply chain management og business process transformation, hvilket supplerer PwC's tilbud til kunderne inden for netop operations consulting.

"Opkøbet af 4IMPROVE er en del af PwC's strategi om at blive endnu stærkere på konsulentområdet. Vi oplever et behov fra vores kunder om rådgivning inden for operations consulting, og det ønsker vi naturligvis at imødekomme. Det handler først og fremmest om bedst muligt at sikre, at vores kunders driftsprocesser er tilpasset de udfordringer, som kunderne og markedet giver”, fortæller Michael Eriksen, der er direktør for PwC's Advisory.

Kommer med 25 medarbejdere og partnere
4IMPROVE kommer med i alt 25 medarbejdere og partnere, som bliver integreret i PwC's nuværende konsulentforretning, der efter opkøbet tæller ca. 300 medarbejdere og partnere, heraf 35 i Operations. PwC forventer yderligere vækst på området.

Det bliver Bo Dencker, partner i 4IMPROVE, der skal lede Operations i PwC.

"Vi glæder os meget til at blive en del af PwC. Kunderne får adgang til en langt større kompetencebase, som kan være med til at styrke deres konkurrencedygtighed. En af de store udfordringer, vi oplever, mange kunder står overfor, er bl.a. at få fuld indsigt i og kontrol over deres samlede omkostninger for dermed at kunne optimere drift og processer. Med de nyeste data-analyseværktøjer og digitale løsninger er det en agenda i dansk erhvervsliv, som vi meget gerne vil bidrage til at løfte", siger han.

Læs også: Speditør ville udfordre transport- og logistikbranchen og fik succes

De 25 medarbejdere og partnere fra 4IMPROVE flytter fra deres nuværende lokaler i Aarhus til PwC's lokaler på Jens Chr. Skous Vej.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere