31.10.2018  |  Branchenyt

Speditør ville udfordre transport- og logistikbranchen og fik succes

Søren Byder Gønge fra Ishøj-virksomheden DANX Group har netop vundet Årets Ejerleder 2018 i region Hovedstaden. Prisen blev overrakt ved en kåring på Børsen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv.

DANX Group har siden etableringen i 1992 udfordret transport- og logistikbranchen ved at sikre sine kunder hurtigere leveringstider og bedre service.

Det bliver ejerlederen bag firmaet Søren Byder Gønge nu belønnet for, da han netop er blevet tildelt Årets Ejerleder-prisen 2018 i region Hovedstaden. Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Ny terminal i Taulov skal reducere transporttid

”Her er der tale om en ejerleder, som går forrest og er et naturligt omdrejningspunkt i virksomheden gennem sit daglige virke. Søren ønsker at skabe et fællesskab i virksomheden på tværs af landegrænser, så medarbejderne arbejder efter de samme mål og strategi. Det har haft en afgørende betydning for den succes, som ejerlederen har formået at skabe med DANX Group”, udtaler Flemming Eghoff, partner i PwC i København og Hillerød.

Søren Byder Gønges virksomheds aktiviteter består af transport- og logistikløsninger inden for reservedelslogistik. Ejerlederen er selv uddannet speditør og fandt ud af, at branchen havde et stort fokus på leveringssikkerhed og kvalitet, som han selv ville udfordre.

Skalérbar succesvirksomhed
De seneste år har DANX Group oplevet en flot udvikling og vækst. Virksomhedens styrke er bl.a., at DANX Group giver kunderne mulighed for at integrere deres it-system, så ordrer kan afgives online. Derudover leveres der med en meget lav fejlprocent og til tiden med en præcision på 99,5 %. Kundetilfredsheden er således høj, hvilket afspejles i langvarige kundeforhold.

”Søren er til stor inspiration for andre ejerledere. Forretningsmodellen er særdeles skalérbar i forhold til den videre ekspansion i Europa. Samtidig er det en styrke, at ledelsen er vidende omkring såvel egne styrker som svagheder, og derfor har indhentet eksterne kompetencer ind i bestyrelsen, hvilket i høj grad understøtter virksomhedens succes”, siger Axel U. Henriques fra Nykredit.

Hos Dansk Erhverv lægger markedschef Louise Riisgaard især vægt på, at virksomheden har formået at differentiere sig på flere afgørende parametre og søger at skabe mere værdi for kunden med fokus på at opbygge tillid mellem virksomheden, chaufførerne og kunderne.

”Ejerlederen har differentieret sig i forhold til sine konkurrenter og skabt det unikke inden for branchen i forhold til at kunne levere varerne før konkurrenterne. Han formår at sætte sig i kundens sted og levere den bedste service, og der spås virksomheden fortsat stor succes fremover,” siger Louise Riisgaard og ønsker tillykke til Årets Ejerleder 2018 i region Hovedstaden.

Læs også: Leverer du ikke fra EU på 12 timer er løbet kørt

Søren Byder Gønge vandt prisen foran Christian Loumann Jensen og Henrik Breck fra Pack Tech samt Poul Madsen og Jan Normann Andersen fra Normann Copenhagen.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere