01.07.2020  |  Branchenyt

PostNord og SwipBox vil lave intelligente pakkebokse i Sverige

Batteridrevne, bluetooth-styrede pakkebokse udviklet af SwipBox har allerede gjort sit indtog på det danske og det norske marked. Nu tager PostNord Sverige og Swipbox det næste store skridt og begynder at afprøve boksene i Sverige.

Når sommeren er gået på hæld, vil PostNord Sverige begynde at teste SwipBox Infinity-pakkebokse som en del af et pilotprojekt i Stokholm.

Læs også: SwipBox Infinity optimeres med nye funktioner

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det betyder, at SwipBox-løsningen vil have bredt sig over hele Skandinavien.

Helena Sjöberg, Last Mile Business Developer hos PostNord, glæder sig til at søsætte projektet i Sverige:

”Fordi pakkeboksene betjenes via Bluetooth, kan hver enkelt boks åbnes med PostNords app, både fra kurererne og brugernes telefoner. Vi oplever en enorm efterspørgsel på nye last mile-løsninger, og derfor er vi glade for at kunne begynde at afprøve dette koncept. Pakkeboksene er en god tilføjelse til vores eksisterende leveringsløsninger, og vi er spændte på at se, hvordan markedet reagerer”, siger hun.

Gør det lettere at shoppe
SwipBox har udviklet de app-styrede pakkebokse, der er batteridrevne og er nemme at installere, fordi der ikke er brug for en udefrakommende energikilde eller en internetforbindelse.

”Vi er glade for at introducere dette nye last mile-system til PostNord og til de svenske borgere, og vi er ikke i tvivl om, at løsningen vil gøre livet lettere for svenskerne. Jeg er også meget stolt af at kunne bekendtgøre, at vores løsning nu er repræsenteret i hele Skandinavien”, siger SwipBox-grundlægger Allan Kaczmarek.

PostNord Sverige vil, under pilotperioden i Stokholm, være den eneste kurér, der leverer pakker til pakkeboksene. Boksene vil blive evalueret løbende i testperioden, og hvis projektet viser sig at være en succes, vil flere pakkebokse blive sat op rundt omkring i landet.

Læs også: Nu opsætter PostNord sine Nærbokse i hele landet

Teknologien er allerede blevet afprøvet i Norge og Danmark.

- SMF

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere