03.10.2019  |  Branchenyt

PostNord klar med billigere pakker og nye services på posthusene

PostNord har netop sænket priserne for at sende pakker fra alle landets posthuse. Samtidig har de også lanceret en række nye services på posthusene, der skal gøre livet lettere for kunderne.

Det er nu typisk blevet mellem 10 og 30 kr. billigere at sende pakker med PostNord fra alle landets posthuse og pakkebokse – og på de tungere pakker kan prisen endda være sænket med helt op til 90 kr.

Læs også: Nyt pakkepostanlæg i Aarhus og logistikcenter i Göteborg skal styrke PostNord

”Billigere pakker og forenklinger skal gøre det endnu mere attraktivt at sende med PostNord, når noget skal fra A til B”, siger chef for eCommerce i PostNord Danmark, Stine Sander, og fortsætter:

”Med vores nye priser går vi nu til danskerne med markant skarpere priser på dag-til-dag-levering af pakker”.

Udover de lavere priser på pakkeforsendelser, så tilbyder PostNord fra 1. oktober også en række ny services på posthusene.

Scan pakken til Track & Trace ved indlevering
Et af de nye tiltag er, at man nu kan få en kvittering sendt til sin email, når man indleverer en pakke på posthuset.

På 200 af de største posthuse er det desuden nu muligt at få scannet sin pakke, når den indleveres, så modtageren kan følge den i Track & Trace. Den service vil fra starten af det nye år blive rullet ud til alle PostNords udleveringssteder.

”Det er noget, særligt de mindre erhvervsdrivende har efterspurgt, så de kan vise deres kunder, at pakken er på vej. Det har vi naturligvis lyttet til, og jeg er rigtigt glad for, at vi nu har en smart løsning, der kan efterkomme vores kunders ønsker”, siger Stine Sander.

Læs også: PostNord tester samme-dag-levering

200 posthuse får også opsat printere. Det giver mulighed for, at man kan få printet sin pakkelabel, som man har købt online, ligesom man kan få udskrevet en fysisk kvittering for de pakker, man har indleveret.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere