20.03.2015  |  Branchenyt

PostNord køber Jetpak Borg

Indhold fra partner Hvad er dette?

PostNord har indgået aftale om opkøb af alle aktier i transport- og logistikvirksomheden Jetpak Borg. Købet supplerer PostNords virksomhed i Norge og skal styrke koncernens position på det norske logistikmarked.

PostNord har opkøbt Jetpak Borg, der er en transport- og logistikvirksomhed i Norge. Virksomheden tilbyder løsninger inden for dag til dag-levering med fjerntransport til bilforhandlere, værksteder og tilknyttede brancher i Norge.

Læs også: Blue Water Shipping og PostNord indgår aftale

Jetpack Borgs distributionssystem omfatter således fjerntransport fra centrale lagre i Skandinavien til mere end 500 modtagere i Norge fra dag til dag. Virksomheden har fragtcenter i Sarpsborg og omsætter årligt for ca. 120 mio. NOK.

”PostNord er en langsigtet strategisk aktør, som videreudvikler det, som vi har bygget op i Jetpak Borg. Salget styrker Jetpak Borgs position på markedet”, siger Henrik Ringmer, koncernchef i Jetpak Group.

Ved at videreudvikle og supplere de eksisterende logistikløsninger i Norge kan PostNord etablere en bedre og mere komplet produktportefølje.

”Vi fortsætter med at realisere vores strategi for at skabe totalløsninger og grænseoverskridende logistikkapacitet i Norden”, siger Håkan Ericsson, koncernchef i PostNord.

Jetpak Borg var indtil opkøbet et datterselskab i Jetpak Norge, som indgår i Jetpak Group, der ejes af det private equity-selskab Polaris.

Læs også: Samkørsel skal løfte PostNord Logistics

Transaktionen forudsætter godkendelse fra de norske konkurrencemyndigheder.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere