06.06.2018  |  Lager & distribution

Pak godset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan du får mere (lager) plads for mindre (penge og nedetid).

Mærker du presset?

Der er flere veje til at opnå mere plads. At bygge nyt lager eller udvide det eksisterende er det første, de fleste tænker på, men høje omkostninger kan ikke kun stå i vejen for dette, de kan ofte være unødvendige. Ved at anvende de produkter der findes på markedet I dag -  mange af dem er udviklet af Constructor I samarbejde med vore kunder - kan du opnå det samme resultat uden at udvide arealet eller sprænge budgettet. Så hvad kan du gøre for at opnå det, du ønsker?

Herunder kan du læse om de mest populære produkter og løsninger, som er pladsbesparende lagerløsninger, der allerede hjælper kunder over hele Europa med at få mere for mindre.

Mobile pallereoler (MOVO)

MOVO hjælper med at reducere omkostningerne til nybygning eller til at udnytte den eksisterende lagerplads bedre. Systemet udnytter gulvpladsen, da der kun er én plukkegang åben ad gangen. Du kan forøge din lagerkapacitet med op til 80% og spare 40% gulvplads, sammenlignet med standard pallereoler.

Mobile småvarereoler

Når du kombinerer småvarereolen Hi280 med mobile vogne, opnår du en kompakt lagerløsning. Systemet kan anvendes til opbevaring af smådele eller arkiv, og det har en høj grad af sikkerhed med mulighed for at låse vognene sammen.

Mezzaniner

En mezzanin-konstruktion er et prisbilligt alternativ, som kan skabe ekstra gulvplads i din eksisterende bygning. På en enkel og fleksibel, men stadig meget effektiv måde, kan du kombinere stolper og bjælker til en robust, multi-funktionel installation.

Systemet inkluderer højkvalitets trapper, gelænder og tre forskellige pallesluser som kan tilpasses selv de mest komplekse krav til opbevaring. Alt kan demonteres og genbruges, hvilket gør mezzaninen til en langt mere økonomisk løsning end en betonkonstruktion.

Kunder, der er klar til at automatisere dele af lageret, har endnu flere muligheder.

IPN Paternoster

Dette semi-automatiske system udnytter højden og er perfekt til opbevaring på et begrænset areal. Ved brug af batch-picking funktionen, kan IPN Paternoster nedsætte plukketiderne med op til 60%. 

Tornado Lagerautomat

Denne state-of-the-art lagerautomat reducerer plukketider og minimerer plukkefejl, samtidig med at du øger lagerkapaciteten og forbedrer arbejdsprocessen. Tornado Lagerautomat er brugervenlig, let at konfigurere og vedligeholde og så kan den integreres med de fleste warehouse management systems. Med TORNADO Lagerautomat får du en effektiv og sikker håndtering af dine lagervarer, samt mere lagerplads på 70% mindre gulvplads.

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere