02.03.2021  |  Lager & distribution

Opkøb styrker Bruynzeel Storage Systems’ position på amerikanske marked

Bruynzeel Storage Systems er førende indenfor mobile opbevaringssystemer i Europa. Men det amerikanske marked er verdens største, og derfor vil virksomheden nu styrke sin position. Derfor opkøber Bruynzeel distributøren RDT Concepts, der har en særlig stærk position i Midtvesten.

RDT Concepts er en amerikansk distributør af opbevaringssystemer. Virksomheden har en særlig stærk position på markedet i Midtvesten – og derfor investerer producenten af opbevaringssystemer Bruynzeel i netop den.

Med opkøbet af RDT Concepts, der ligger i Ohio, vil Bruynzeel få flere kommercielle muligheder på det amerikanske marked. Indtil nu har Bruynzeel benyttet eksklusive uafhængige forhandlere i USA. At have et amerikansk kontor giver flere muligheder for at gennemføre større projekter på forskellige markeder.

Indtil videre har Bruynzeel specialiseret til sig i både mobile og faste opbevaringssystemer til arkiver, biblioteker og museer. De udvider også inden for opbevaringsløsninger til medicinalbranchen, industrien, detailhandel og sundhedspleje.

Læs også: DANX opkøber specialist i tidskritiske logistikløsninger

I USA vil Bruynzeel Storage Systems målrette store projekter mod netop disse markeder; biblioteker, kontorer (arkiver), museer, uddannelser, myndigheder (arkiver), detail- og sundhedspleje.

Bruynzeel Storage Systems har ambitionen om at øge sit salg betydeligt i de kommende år fra $ 72 millioner til $ 121 millioner i 2026. I kraft af sin størrelse og diversitet er det amerikanske marked en vigtig del af vækstplanerne. 

Bruynzeel overvejer at foretage flere opkøb i de kommende år på vigtige geografiske markeder, hvor virksomheden er aktiv.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere