11.02.2020  |  Branchenyt

Opfylder i kravene til jeres eksportkontrol?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyt år kan betyde nye rutiner og et behov for at gennemgå jeres processer, så de følger myndighedens regler og anbefalinger. EU-Kommissionen har offentliggjort retningslinjer for Internt overensstemmelsesprogram (ICP) til kontrol med handel med dual-use items. Gå gerne ind og læs.

For at finde ud af hvor godt forberedt virksomhederne er, og hvilke områder der er brug for opmærksomhed for at imødekomme kravene, har vi udarbejdet en benchmark undersøgelse. Håber du vil være med og besvare nogle spørgsmål!

Når du deltager i undersøgelsen, får du automatisk resultatet på, hvor mange virksomheder der har et overholdelsesprogram på plads, samt hvordan din virksomhed er placeret sammenlignet med de andre. Undersøgelsen afsluttes den 17. februar.

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere