19.07.2019  |  Lager & distribution

Opførelsen af ny DSV-logistikhub i Hedehusene tager form

Byggeriet af det over 150.000 m2 store lagerkompleks i Hedehusene er godt i gang. Den første af i alt fire bygninger forventes færdig og klar til brug i starten af 2020.

Tidligere var det bare en grusgrav, men når DSV’s nye logistikhub står færdig, kommer der til at stå fire bygninger, der hver især består af fem opdelte haller. En enkelt hal vil rumme i omegnen af 13.000 pallepladser.

Læs også: DSV bygger stort lager på Sjælland og bruger machine learning med forsinkelser

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Forvandlingen er da også allerede tydelig. Det i alt 280.000 m2 store landareal med grusgrav er næsten blevet jævnet ud, og den ene af i alt fire bygninger tager form med fundament og tag over hal 3.

”Det går stærkt. Vi var udfordret af det ekstremt dårlige vejr i marts måned, men vi har indhentet det tabte. Derfor holder vi nu planen og forventer, at hele den første bygning vil stå klar til at blive taget i brug januar 2020”, siger Nikolaj Meyland-Smith, der er direktør for DSV Solutions’ lagre i Danmark.

Logistikkomplekset formes under åben himmel
Fordi der bygges helt nyt og opføres meget lagerplads, som kan indrettes og skræddersyes efter specifikke krav til 3PL, har DSV Solutions travlt med at præsentere byggeriet for interesserede med behov for lagerlogistik i Danmark og Norden.

"Det her byggeri er så stort, at det skal opleves. Derfor gør vi meget ud af, at præsentationer så vidt muligt finder sted her på byggepladsen under åben himmel fremfor i et mødelokale over en PowerPoint”, fortæller Per Hansen, der er kommerciel direktør i DSV Solutions, og uddyber:

”Det er jo ikke os, der skal forme og indrette det her kæmpe lagerkompleks – det skal dets fremtidige brugere. Derfor giver det god mening, at kunder involveres så tidligt så muligt, så de kan sætte deres præg på byggeriet og være med i indretningen”.

Læs også: DSV sætter gang i store udvidelsesprojekter i Storkøbenhavn

Opførelsen af det samlede kompleks med fire bygninger og samlet set 150.000 m2 lagerplads forventes færdig i 2024.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere