11.10.2021  |  Innovation

ODIN skitserer opfindelser, som ikke er mulige - endnu

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. I den anledning har maskinfabrikanten kigget fremad mod de næste 60 år frem mod 2081. Til åbent hus 1. oktober præsenterede ODIN så 12 skitser til opfindelser, som ikke er mulige nu, men som ODIN måske kommer til at udvikle en dag.

ODIN Engineering har eksisteret i 60 år. Det er dog ikke dét, der blev markeret, da virksomheden bød kunder, samarbejdspartnere og venner af huset indenfor til reception den 1. oktober. Temaet for dagen var i stedet: ODIN Engineering frem mod 2081.

”Fortiden er hyggelig, men det er fremtiden, der interesserer os mest. Vi har altid set fremad hos ODIN. Fremad mod nye teknologier, innovation og smartere måder at udvikle forretningskritiske maskiner og løsninger til vores kunder på, som også holder i mange år både teknologisk og mekanisk. Derfor fejrer vi ODIN’s kommende 60 år, ODIN frem mod 2081, i stedet for at se tilbage. Altså et kig i krystalkuglen”, siger Mads S. Rasmussen, der CEO hos ODIN.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Futuristiske opfindelser, som ikke er mulige - endnu

Hvordan illustrerer ODIN Engineering så sin virksomhed anno 2081? Slagelsevirksomheden har haft en bred skare af medarbejdere til at bidrage ved en workshop, hvor man i fællesskab fandt frem til 12 futuristiske opfindelser.

Nogle af fremtidsløsningerne eller -opfindelserne fremstår måske en smule vilde, men Mads S. Rasmussen understreger, at ODIN ofte arbejder med vilde ideer som en del af processen for at finde den optimale løsning til vores kunder.

”Nogen tror måske, at det bare er for sjov, når vi bruger en hel dag på sådan et projekt. Men det er faktisk sådan, vi arbejder til dagligt, når vi udvikler løsninger til vores kunder. Vi samler et stort hold, og rammerne er fri leg. Der er aldrig dumme forslag, og vi bygger videre på hinandens kreative tanker”, forklarer Mads S. Rasmussen og fortsætter:

Læs også: ODIN fastholder højt serviceniveau med fjernsupport

”ODIN’s mantra er, at det er nemmere at tæmme en vild idé end at få liv i en kedelig idé. Sådan er det i dag, og sådan vil det også være i 2081. Vi skubber hele tiden til forståelsen af, hvad der er muligt og ikke muligt. Det er i dette spændingsfelt, vi arbejder og trives”.

De 12 fremtidige løsninger har alle et samfundsnyttigt formål, fortæller Mads S. Rasmussen. En af idéerne er affaldsopløser på atomniveau: Maskinen nedbryder affald til atomer. Jo tættere på de grundstoffer, som er i materialet, jo flere er mulighederne for genanvendelse.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere