10.12.2013  |  Branchenyt

Nyt stort automationshus ser dagens lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

B.V. Electronic har overtaget Dansk Styringsteknik og ruster sig dermed til fremtiden.

Ifølge B.V. Electronic er formålet med at opkøbe en af automationsbranchens stærkeste aktører at skabe fremtidens automationsleverandør.

Læs mere: Oracle køber BigMachines

Oprustningen er nødvendig, fordi der bliver endnu flere teknologier, som alle skal mestres på ekspertniveau for at kunne skabe størst mulig optimering for kunden. Automationsleverandøren skal kunne matche ressourcebehovet i projekterne, uanset at dette måske ændrer sig undervejs. Finansiel styrke, kvalitetsstyring og fremtidssikring bliver endnu mere væsentlig fremadrettet, oplyser B.V. Electronic.  

Hos B.V. Electronic tror man kort sagt på, at det i branchen bliver endnu vigtigere at være en ressourcestærk leverandør. Dette er en af bevæggrundene til opkøbet, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

30 års erfaring med automation
B.V. Electronic har gennem de sidste 30 år været leverandør af MES, SRO og automationsløsninger, specielt til fødevareindustrien og forsyningsbranchen.

Virksomheden er blandt andet kendt for SCADA softwaren, System 2000 og MES platformen, GOSystem.

Læs mere: KK Electronics vil vokse via opkøb

Dansk Styringsteknik har siden 1996 været leverandør af automationsløsninger blandt andet til fremstillingsindustrien samt fødevare- og forsyningsbranchen.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere