21.03.2018  |  Branchenyt

Nyt navn styrker positionen som ledende leverandør af lagerløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

I januar 2018 fuldførte Gonvarri Steel Services opkøbet af Constructor Group A/S.

Dermed er koncernens navn ændret til Gonvarri Material Handling (GMH). GMH fortsætter med at markedsføre de veletablerede brands Constructor, Dexion, Kasten og PSS på tværs af Europa og resten af verden.

Det nye ejerskab styrker koncernens position som førende leverandør af lagerløsninger og tilfører ekspertise og ressourcer med det mål at yderligere vækste og udvikle koncernen. Gonvarri Steel Services har sit hovedkontor i Madrid og 36 fabrikker, fordelt på 17 lande verden over. I 2017 genererede GMH indtægter på rundt regnet 3 mia. €.

”Jeg ser kun fordele med Gonvarri som nye ejere, både for vore kunder og for os som virksomhed. Det vil gøre en stor forskel på udviklingen at have en ejer inden for stålindustrien i ryggen”, siger Michael Sahl, adm. direktør for Constructor Danmark. “

Om Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling består af de 4 brands: Constructor, Kasten, Dexion og PSS, og er en af Europas førende producenter af lagerløsninger.
  • Gonvarri Material Handling har en stærk og rig historie med århundreder af erfaring, som giver kunderne adgang til et globalt netværk af ekspertise inden for lager og logistik.
  • Med en markedsdækning over det meste af verden har koncernen hjulpet nogle af verdens førende brands, samt banebrydende små og mellemstore virksomheder.
  • Målet er at supportere kunder og partnere med lagerindretning, montage og daglig service og support.

For yderligere information besøg www.gonvarri-mh.com eller www.constructor.dk

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere