19.12.2019  |  Lager & distribution

Nye regler for forsendelse af varer til Norge med lav værdi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pr. 1. januar træder nye regler i kraft, når du skal sende fødevarer, drikkevarer og kosttilskud til Norge.

Pr. denne dato skal du nemlig betale moms og lave almindelig fortoldning på alle forsendelser til Norge, som indeholder føde- og drikkevarer samt kosttilskud.

Det er dermed ikke længere muligt at sende denne kategori varer som ’Low Value’ til Norge.

På alle andre varegrupper gælder de nuværende regler for fortoldning af ’Low Value’ indtil den 1. april 2020. Grænsen for ’Low Value’ indfortoldning i Norge er maks. 350,- NOK inkl. fragt eller 4 kg papirvarer.

Efter den 1. april 2020 skal du betale fuld moms og fortoldning af alle forsendelser til erhvervsmodtagere i Norge. Dvs. her gælder ikke længere regler for ’Low Value’.

Der kommer også nye fortoldningsregler på forsendelser med lav værdi til private modtagere pr. 1. april 2020. Når disse regler ligger helt klar, informerer vi herom.

Tags: GLS Denmark

Mere fra GLS Denmark

GLS Denmark

www.gls-group.eu

Kvalitetsførende inden for pakkedistribution og Danmarks største distributionsnetværk til private med personlig betjening. GLS tilbyder pålidelig håndtering af dine pakker - både til erhverv og private i ind- og udland. Vores mange år i branchen har givet knowhow og professionel erfaring i at implementere distributionsløsninger, der passer til dine ønsker og behov. Når du vælger GLS, får…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere