13.12.2017  |  Branchenyt

Nye ambassadører skal fortælle de gode historier om transportuddannelserne

Transporterhvervets Uddannelser har udvalgt et nyt hold af unge ambassadørlærlinge. De skal være med til at fortælle de gode historier fra transportuddannelserne og transportbranchen på sociale medier.

I jagten på at få flere motiverede unge ind på transportuddannelserne har Transporterhvervets Uddannelser (TUR) udvalgt et hold af transportlærlinge, der skal være ambassadører for transportuddannelserne og transportbranchen.

Læs også: Jyske elever lærer om transportbranchen

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi skal have gang i ung-til-ung-kommunikation. Vi må indse, at de unge transportlærlinge er dem, der bedst kan fortælle andre unge om, hvad en transportuddannelse giver af muligheder og indhold i arbejdslivet”, siger  kommunikationschef hos TUR, Kitte Verup.

Ambassadørerne består af unge transportlærlinge på lager- og godschaufføruddannelserne, der 'brænder for fagligheden, er ambitiøse og engagerede i deres uddannelse og praktikvirksomhed', som det hedder.

Skal synliggøre transportuddannelser
Som ambassadører er det deres opgave at synliggøre transportuddannelserne ved at vise deres hverdag på jobbet, i skolen og i fritiden via billeder og film på sociale medier.

”Ambassadørerne lever fuldt ud op til vores forventning om at have gåpåmod og være nysgerrige. Vi ser frem til et sjovt og givende samarbejde over det næste halvandet år. Er man interesseret i at følge dem og deres arbejde, kan man tjekke #mintransportuddannelse på Instagram eller følge Facebooksiden Min Transportuddannelse”, siger Kitte Verup.

Ambassadørlærlingene vil primært være at finde på Instagram, Facebook og hjemmesiden transportuddannelser.dk, ligesom de også kan spottes til DM i Skills i Herning fra den 18.-20. januar næste år.

Læs også: Stor succes for musikvideo om job i transport

Her bliver det ambassadørernes opgave at svare på spørgsmål og fortælle folkeskoleelever og andre interesserede om transportuddannelserne, og om hvordan det er at være lærling i transportbranchen.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere