15.04.2021  |  Produktion

Ny vakuumløfter gør arbejdet for dig

Den danske familievirksomhed Hovmand har udviklet en ny mobil vakuumløfter. Den skal tilbyde industrivirksomheder en fleksibel løsning med udskifteligt batteri, samt forbedret ergonomi, så der tages hånd om de ansattes sundhed.

Med Hovmands nyeste vakuumløfter i udvalget fastsuges tunge og uhåndterlige emner og genstande sikkert og effektivt til løftevognen. Herefter kan emnet hurtigt og let løftes op og køres hen til det ønskede sted. På den måde gør den det hurtigt og let at håndtere af store emner med en flad og jævn overflade.

Vakuumløfteren fastgøres til kranarmen med særlige stropper og kroge – men det er også muligt at montere vakuumløfteren på det manuelle roteringsværktøj, så det bliver muligt at dreje og rotere de løftede emner i den ønskede position.

Læs også: Robotvirksomhed fordobler medarbejderantal ovenpå COVID-19-efterspørgsel

Familievirksomheden har nemlig modulopbygget deres løftevogne, så de er lette at konfigurere og tilpasse til de forskellige applikationer. Det giver Hovmands løsninger en særlig fleksibilitet, ligesom det sikrer at en virksomhed altid kan finde en løftevogn, der kan opfylde deres behov.

Med til vakuumløfter følger også to udskiftelige batterier, så kan du arbejde i op til 1½ time, før første batteri skal genoplades. Mens det lader op, indsætter du det andet batteri i vakuumløfteren, så nedetid undgås.

Til men ikke mindst har Hovmand forbedret ergonomien ved deres nyeste løfter, så virksomheder kan undgå flest mulige ryg- og muskelskader hos de ansatte.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere