16.11.2021  |  SCM 4.0

Ny software giver værdifuldt overblik over robotdata

Gennem sin nye software, Weblytics, muliggør OnRobot både fjernovervågning, enhedsdiagnostik og dataanalyse af sine kollaborative robotter og deres tilhørende data.

On Robot, der leverer kollaborative robotapplikationer, lancerer nu WebLytics. Gennem produktionsovervågning, enhedsdiagnostik og dataanalyse skal softwaren øge produktivitet i industrien og minimere driftsstop.

"Lanceringen af WebLytics er en vigtig milepæl for OnRobot, vores kunder og vores globale integratornetværk. WebLytics er den første softwareløsning, som leverer applikationsfokuserede data i realtid til kollaborative applikationer på tværs af store robotmærker. Som vores første softwareprodukt, markerer WebLytics begyndelsen på OnRobots rejse inden for robotsoftware og fuldender vores vision om at levere en "One Stop Shop" til kollaborative applikationer på både hardware- og softwaresiden”, siger Enrico Krog Iversen, adm. direktør for OnRobots.

Læs også: BILA kåret som global topleverandør af robotfirmaer

WebLytics overflødiggør ikke kun den manuelle dataindsamling for slutbrugere og integratorer - den giver brugbar indsigt i hvor godt en kollaborativ applikation fungerer, og tilbyder live-diagnostik af enheden, samt advarsler og forebyggende foranstaltninger til vedligeholdelse, der minimerer omkostningsfulde driftsstop af robotceller. 

Gode erfaringer fra Ungarn til Korea

Testbrugere i Ungarn og Korea har allerede fået adgang til at arbejde med datadrevet produktion via WebLytics. De fremhæver, at softwaren fra OnRobot er brugervenlig og giver dem et værdifuldt fundament for at kunne træffe de rigtige beslutninger i en fremstillingsvirksomhed.

"Vi lever i verden, hvor tid betyder alt. Cyklustiden er virkelig vigtig, og nu hjælper WebLytics os nu med at identificere de små fejl, der forårsager tidsspilde i en produktionslinje", siger Laszlo Papp, der er produktchef hos Wamatec Hungary Kft.

Læs også: Mulighederne for automation vokser med OnRobots nye gripper

I Korea hos Hyun Jeon Sa ser administrativ leder, Dongjin Moon, store fordele i at kunne monitorere en hel produktionscelle med ét program. "Det gør det muligt at identificere komponenter, der påvirker produktivitet, ydeevne og kvalitet, mens man også kan sammenligne produktiviteten i de enkelte skift ved at vælge et specifikt tidsrum”.

Brugbar for virksomheder i alle størrelser

WebLytics er ikke blot et effektivt værktøj for slutbrugerne; det skaber også nye indtjeningsmuligheder for systemintegratorer ved at levere den software, som er nødvendig for at kunne tilbyde dataunderstøttede, tilpassede serviceaftaler og ingeniørtjenester til deres kunder.

"WebLytics er den perfekte tilføjelse til vores eksisterende produktlinjer og en naturlig videreudvikling af OnRobots tradition for at gøre avancerede værktøjer og teknologier - i dette tilfælde fjernovervågning, enhedsdiagnostik og dataanalyse - overkommelige og tilgængelige for virksomheder i alle størrelser", siger Enrico Krog Iversen.

WebLytics vil være tilgængelig på det globale marked gennem abonnement fra den 11. november 2021.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere