04.05.2022  |  Branchenyt

Ny bog om Dynamics 365 Supply Chain Management

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har netop udgivet endnu en bog om Dynamics 365 Supply Chain Management, som du nu kan bestille helt gratis. I bogen giver vi dig et udførligt indblik i de primære processer, som løsningen understøtter og effektiviserer - og meget, meget mere...

Denne bog er den fjerde i en serie om Microsoft Dynamics AX/Dynamics 365 og vores Axcite Logistics-moduler. Med tiden har løsningen ændret sig. Den er kommet i Cloud, har skiftet navn (mange gange), er blevet større, stærkere, bredere og dybere i sin funktionalitet. I seneste udgave zoomer vi ind på både nye og gamle funktionaliteter, der gør en reel forskel for sådan én som dig, der har med Supply Chain at gøre.

>> BESTIL BOGEN HER <<

Overvejer I at opgradere til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management?

For mange virksomheder betyder en opgradering til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management en digital styrkelse, som er med til at optimere hele forsyningskæden i forretningen, øge bundlinjen og fremtidssikre på en række områder. 

I denne bog giver vi et udførligt indblik i de primære processer, som Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management understøtter og effektiviserer. Vi byder også på aktuelle casehistorier og gode råd til implementering. 

Ved bestilling sender vi dig et eksemplar af bogen uden beregning, såfremt du er ansat i en virksomhed, som systemet er relevant for. 

 

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i Microsofts ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. 

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere