19.02.2020  |  Lager & distribution

Nu kan Ikeas kunder hente deres varer over hele landet

Ikea vil gøre afhentning af varer mere tilgængeligt for kunder, der ikke bor i nærheden af møbelkædens fem varehuse i Danmark. Derfor har de oprettet 37 lokale afhentningssteder fordelt over hele landet.

For mange danskere kan der være langt til Ikea-varehusene i Gentofte, Taastrup, Odense, Aarhus og Aalborg.

Læs også: Ikea satser på grøn hjemmelevering

Det laver Ikea nu om på med introduktionen af nye lokale afhentningssteder fordelt over hele landet, som kunder nemmere kan komme til, når de skal hente deres varer bestilt på ikea.dk.

”Vi reducerer nu rejsetiden for mange af vores kunder med 37 afhentningssteder, for når kunderne ikke kan komme til Ikea, ja, så må Ikea komme til kunderne. Sådan gør vi det nemt og bekvemt for langt flere danskere at bestille online og hente deres varer tættere på deres hjem”, siger Elefteria Cromlidou, der er Country Commercial Manager i Ikea Danmark.

Den nye service, som kaldes ’Klik & Hent’, er et supplement til Ikeas tilbud om levering inden for tre timer, som møbelhuset introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

Hent dit køkken på en p-plads
’Klik & Hent’ koster 79 kroner per ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et køkken til afhentning.

Med den nye service kan kunderne på bestemte tidspunkter hente deres Ikea-varer hos fragtbilen, der holder på udvalgte p-pladser rundt om i landet.

De første 37 afhentningssteder er etableret, og Ikea arbejder på at finde flere.

”Vi samarbejder blandt andre med lokale butikker og tankstationer med gode parkeringsforhold for at gøre det nemt og bekvemt for flere kunder at kunne hente deres varer, der er købt på ikea.dk. Vi har testet det i en periode nu, og det går over al forventning. Kunderne har taget virkelig godt imod vores nye service og er glade for, at Ikea kommer tættere på”, siger Elefteria Cromlidou.

Læs også: Ikea introducerer lynlevering

På ikea.dk kan kunderne se, hvor ’Klik & Hent’ servicen kan benyttes.

- SMF

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere