25.01.2017  |  Sourcing

N.C. Nielsen opfører nyt AGV-democenter

I et 1.300 kvadratmeter stort nybyggeri vil N.C. Nielsen og AGV Scandinavia teste og demonstrere førerløse trucks til fremtidens interne logistik.

N.C. Nielsen, leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer og specialmaskiner, vil opføre et nyt byggeri på den eksisterende matrikel i Balling.

Læs også: SSI Schäfer vinder pris for førerløs truck

Det 1.300 kvadratmeter store byggeri er skal blandt andet rumme et AGV-democenter for selskabet AGV Scandinavia. Her kan kunderne få demonstreret de førerløse AGV-trucks (automated guided vehicles) i aktion og opleve fremtidens innovative teknologier inden for intern logistik.

Udover democenteret skal byggeriet rumme et batterilager og produktionsfaciliteter til lithium-ion-batterier samt nye kantinefaciliteter.

”Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang med nybyggeriet. Vi ser frem til at kunne præsentere vores AGV-løsninger i perfekte rammer for vores kunder. Og så får vi tilmed en ny kantine og nye mødelokaler, så vi kan give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de kommer på besøg”, siger adm. direktør for N.C. Nielsen, Poul B. Nielsen.

Læs også: Rapport: Leverandøraudits virker ikke som de skal

Byggeriet påbegyndes i starten af februar og forventes færdigt efter sommerferien. Med det nye byggeri har N. C. Nielsen i alt næsten 20.000 kvadratmeter under tag.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere