18.03.2021  |  Produktion

Når du skal løfte og vippe træplader, er vakuum vejen at gå

Indhold fra partner Hvad er dette?

Håndtering af træplader eller andre tunge materialer er ofte både besværligt og tidskrævende. Ved hjælp af løfteudstyr kan I spare både kræfter og tid, hvilket naturligvis også kan betyde besparelser økonomisk.

Vakuumløfteudstyret anvender den bæredygtige effekt af vakuum til greb om emnerne og løfter dem med minimal indsats for medarbejderen, som løfter. Det betyder ofte, at én person kan håndtere løfteopgaver, hvor man normalvis skulle være to personer til at løfte. Dette sikre en effektiv arbejdsgang, hvor medarbejderne kan arbejde effektivt, men samtidig undgå belastninger på ryg og skuldre.

Har I brug for at plukke plader stablet i lodret stilling og vippe dem til vandret stilling, før de frigives? Denne vakuumløfter giver dig mulighed for, at gøre netop dette. Den svenske producent af vakuumløftere TAWI har udviklet en stærk og pålidelig vakuumløfter med vippefunktion, der letter pladehåndtering i enhver virksomhed. Håndtering af træplader har aldrig været lettere!

Løfteudstyr til løft af plader bruges med succes hos Anebyhus, en svensk virksomhed, der producerer modulhuse. De plejede tidligere at løfte træpladerne manuelt, men siden de begyndte at bruge TAWI vakuumløftere, har de nu oplevet forbedringer i effektiviteten og arbejdsmiljøet. Produktionschef Olof Johansson forklarer, at vippefunktionen giver store fordele i deres produktionslinje. De kan nu nemt lægge pladerne på vogne og skubbe dem ind i de huse, de bygger, hvilket minimerer løft i husene også.

Monteret sikkert i et TAWI kransystem, er vakuumløfteren let at flytte imellem arbejdsstationerne, således at medarbejderen kan flytte pladerne med en minimal indsats. Det ergonomiske håndtag er let at bruge, og de fleste medarbejdere lærer at styre denne vakuumløfter inden for et minut eller to. Som det ses i denne video, kan medarbejderen let vippe pladerne med næsten ingen indsats overhovedet.

Mere fra Tawi - En del af Piab Group

Tawi - En del af Piab Group

https://www.tawi.com/dk/

Hos TAWI leverer og monterer vi løfteudstyr og foretager serviceeftersyn i hele Danmark. TAWI er en del af Piab Group, hvor Vi repræsenterer ergonomisk løfteudstyr til én af gruppen divisioner. Ergonomi og effektivitet er i højsædet. Vores løfteudstyr er med til, at besværlige og tunge løft bliver lettet og erstattet af en st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere