27.11.2020  |  Lager & distribution

Løft, flyt og pak i én arbejdsgang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Øg hastigheden på ordreplukning og reducér omkostningerne, med en ergonomisk vakuumløfter fra TAWI.

Logistikbranchen vokser, og det samme gør efterspørgslen på effektiv håndtering af varer. Det er dog stadig meget almindeligt med manuel håndtering i mange logistiske brancher eksempelvis indenfor ordreplukning. Manuel ordrehåndtering kræver ofte mere personale, og de tunge manuelle løft kan medvirke til arbejdsskader og sygefravær blandt medarbejderne. Med ergonomiske vakuumløftere fra TAWI vil man hurtigt kunne opleve en mere effektiv og tidsbesparende måde at arbejde på, når der skal plukkes og flyttes varer.

Øg fleksibilitet og produktivitet

Med en løsning som er tilpasset dine behov, er det muligt at øge både fleksibilitet og produktivitet i din virksomhed. TAWI leverer komplette ergonomiske løfteløsninger til bl.a. logistik, herunder losning og lastning af containere og lastbiler, ordreplukning og flytning af gods fra transportbånd til paller.

Ordreplukning med ergonomiske løftere

Effektive løfteløsninger kan bidrage med at reducere den tid, som der bruges på at læsse, løfte og levere en ordre. Ergonomiske løfteløsninger giver medarbejderne mulighed for, at løfte flere og tungere løft, hvilket gør de logistiske processer mere sikre og fleksible.

TAWI's mobile ordreplukker gør det muligt for én enkelt medarbejder at plukke varer der vejer op til 80 kg., ved blot ét tryk på en knap og vakuumløfteren starter. Disse tunge løft skal der normalt være to medarbejdere til at håndtere. TAWI's mobile ordreplukker er en mobil vakuumløfter, der er kompatibel med en hvilken som helst gaffeltruck eller palleløfter. Den ideelle løsning til ordreplukning eller en hvilken som helst anden manuel håndtering af gods, hvor det er vigtigt at være mobil. Udover tidsbesparelse samt øget produktivitet, vil ordreplukkeren være med til at forbedre arbejdsmiljøet for dine medarbejdere. Den bedste mobile løsning for både forretningen og medarbejderne, som desuden hjælper dig til at levere dine ordre til tiden.

Læs mere om TAWI's mobile ordreplukker her. eller kontakt os for et besøg eller en online demonstration.

Mere fra Tawi - En del af Piab Group

Tawi - En del af Piab Group

https://www.tawi.com/dk/

Hos TAWI leverer og monterer vi løfteudstyr og foretager serviceeftersyn i hele Danmark. TAWI er en del af Piab Group, hvor Vi repræsenterer ergonomisk løfteudstyr til én af gruppen divisioner. Ergonomi og effektivitet er i højsædet. Vores løfteudstyr er med til, at besværlige og tunge løft bliver lettet og erstattet af en st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere