03.03.2021  |  Lager & distribution

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplever I udfordringer med at opnå optimal produktivitet i jeres virksomhed? Hvad betyder mest for dig; produktivitet eller nøjagtighed? Effektivitet eller ergonomi? Hvad nu, hvis du slet ikke behøvede at vælge?

I dette webinar tager vi udgangspunkt i logistikbranchen og de udfordringer mange står med lige nu. Øget efterspørgsel i online handlen samt afstandskrav gør at de logistiske processer skal optimeres. 

Vi giver dig et indblik i hvordan vores løfteløsninger kan hjælpe dig. Webinaret er også for dig med områder i produktions flowet, hvor der pakkes varer og håndteres gods ind og ud af produktionen. Uanset som du har brug for at reducere omkostningerne, optimere produktiviteten eller forbedre dine medarbejderes sikkerhed har vi en løsning som kan tilpasses dine behov. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men har du allerede nu nogle specifikke udfordringer du gerne vil have at vi tager fat på i dette webinar, er du meget velkommen til at kontakte Søren Nielsen: mail: soren.nielsen@piab.com eller fange os på tlf. 86172266.

Webinaret er naturligvis gratis.

Tidspunkt: Torsdag d. 4. marts kl. 11.00

Tilmelding klik her

Vi glæder os til at se dig. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere