03.12.2018  |  Innovation

MiR vinder EY 2018

Mobile Industrial Robots vinder titlen som Entrepreneur Of The Year 2018, og skal repræsentere Danmark til VM i Monaco 2019.

Robotproducenten Mobile Industrial Robots, MiR, løb med sejren til dette års EY Entrepreneur Of The Year, der blev afholdt den 29. november i København. MiR er den førende producent af selvkørende- og samarbejdende robotter, og er på vej mod globale vækstudsigter, lyder det fra juryen.

Læs også: MiR kåret som årets vækstvirksomhed på Fyn

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

MiR’s CEO Thomas Visti er stolt over prisen:

”Det er en stor anerkendelse af den rejse, vi er på, af, vores produkter og af vores dedikerede medarbejdere, der er med til at sætte den ene rekord efter den anden. Det her er en pris til hele virksomheden, og den er med til at understrege vores udvikling de seneste år. Vi fortsætter med fuld fart ind i det nye år og vil blandt andet øge vores globale tilstedeværelse yderligere”.

MiR har haft et år med stor vækst indenfor: ordrer, medarbejderstab, produktportefølje og antal kvadratmeter. Og næste skridt for robotproducenten er EY World Entrepreneur Of The Year, der bliver afholdt i Monaco i 2019, hvor vindere fra mere end 50 lande skal dystre om sejren.

Juryen gav positiv feedback
”Titlen som EY Entrepreneur Of The Year i Danmark gives til en virksomhed og dens ejere, der på bedste vis formår at forene en stærk forretningssans med vækstskabelse og udvikling, og hvor entreprenøren er en rollemodel for den kommende generation. Med Mobile Industrial Robots har vi fået en utrolig spændende vinder, som jeg er sikker på, vil få stor bevågenhed i Monaco til EY World Entrepreneur Of The Year”, siger formand for landsjuryen i EY Entrepreneur Of The Year, Lars Fløe Nielsen.

EY’s landsjury, der er uafhængig, lagde særligt vægt på:

  • Mobile Industrial Robots ligger forrest i feltet og trækker mange flere med. Ikke alene har de skabt en helt ny industri i Danmark, som er godt på vej til at blive et globalt væksteventyr. De hjælper også virksomheder verden over med at automatisere og optimere.
  • Dette års vinder er en aktiv del af et levende miljø, hvor de inspirerer andre omkring sig og selv fører nye ideer ud i livet.
  • Mobile Industrial Robots er born global og first mover. Virksomheden er i foråret solgt for 1,6 mia. kroner – efter blot fire år. Det mener juryen er et klart udtryk for virksomhedens disruptive potentiale og innovationshøjde. Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen har begge et stort drive, iværksætterhjerte, stædighed, disciplin og energi.

Et flot år
MiR lancerede i juni sin første mobile robot til paller, MiR500, og den vakte så stor opsigt, at ordrebøgerne næsten med det samme blev fyldt, og virksomheden måtte fordoble sin produktion i Odense.

Derudover kommer virksomhedens toplinje til at slå alle tidligere rekorder i år, hvor det første halvår havde en omsætningsvækst på 130 procent. Siden år 2017 er der blevet ansat 75 yderligere medarbejdere, så medarbejderstaben nu er oppe på 127 med yderligere 22 stillinger slået op pt.

Læs også: MiR lancerer efterspurgt mobil robot til tung transport

Samtidig fortsatte den globale ekspansion med åbning af nye kontorer i San Diego og Shanghai, og i 2019 planlægger virksomheden at åbne yderligere kontorer.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere