04.11.2015  |  IT

MiR-robotter kan øge effektiviteten

MiR-robotten oplever fremgang, og flere og flere virksomheder vil gerne stå for salget af den populære AGV.

Flere melder sig som distributører af den mobile robot MiR100. Det sker i takt med at flere virksomheder som Arla, Scandi Standard og Tulip efterspørger robotteknologien til intern transport. Ifølge Teknovation.dk er sidste skud på distributørstammen Bila A/S, der ser det som en stor fordel, at medarbejderstaben ude i virksomheden ikke skal bruge tid på at rykke ting fra A til B.

Læs også:

”Vores kunder forventer, at vi kan tilbyde både løsninger og produkter, der bygger på de nyeste teknologier. Her ser vi MiR100 som en mægtig interessant måde at optimere flowet yderligere i mange typer produktion. Desuden passer Mir100 strategisk rigtigt godt i vores forretning, fordi vi har planer om at skalere vores produktforretning rigtig meget”, siger Jan Bisgaard Sørensen, adm. direktør i Bila og fortsætter:

”Vi arbejder i forvejen med AGV-systemer, men MiR100’s korte tilbagebetalingstid og høje brugervenlighed giver os mulighed for også at tilbyde rentabel automatisering af de mindre og skiftende transportopgaver hos vores kunder”, siger han fra virksomhedens hovedsæde i Nykøbing Mors.

Læs også:

Brugsstatistikkerne viser, at robotterne kører mellem 8-10 kilometer om dagen, og at det derfor er med til at aflaste medarbejderne i stor stil. Det har virksomhederne set og det mærker de hos Mobile Industrial Robots, der sælger MiR-robotten, forklarer adm. direktør Thomas Visti. 

”Industrien i Danmark er hastigt på vej op af teknologistigen, og vi oplever i MiR en kraftig vækst i efterspørgslen måned for måned. Samtidig med at vi udvider forhandlernettet, har vi derfor netop valgt at forstærke vores egen organisation med Areal Sales Manager, Anders Kjempff, der i samarbejde med blandt andet Bila skal udbygge vores markedsposition i Skandinavien, Benelux-regionen og Storbritannien”, siger han.

-JPN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere