07.03.2014  |  Strategi & ledelse

Min vej til SCM-jobbet: Troels Kyhn Jakobsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Troels Kyhn Jakobsen, nyansat senior implementeringskonsulent i ABC Softwork, glæder sig til at bistå danske produktions- og handelsvirksomheder med en ny supply chain intelligence-software.

Hvilke forventninger har du til dit nye job? Først og fremmest ser jeg frem til at arbejde med nogle rigtig spændende danske virksomheder.

Kundeporteføljen rummer mange store danske produktions- og handelsvirksomheder, og jeg er særlig glad for at skulle arbejde med samspillet mellem processer og mennesker, og jeg forventer at skabe bundlinje-værdi ude i virksomhederne med ABC Softworks ydelser.

Hvad består dit nye job i?
Som senior implementeringskonsulent skal jeg bistå kundens projektledelse og hjælpe dem med at forankre ABC Softworks supply chain-løsninger i virksomheden.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Morten Sonne Baage

Jeg har ansvaret for projektledelsen, sparringen med projektkontoret og implementeringen af den tekniske løsning og for at sikre, at de rigtige kompetencer bliver bragt i spil, inden virksomheden skal stå på egne ben. Arbejdet går på tværs af produktion, indkøb og salg med fokus på differentieret porteføljestyring og procesoptimering.

Hvad kvalificerer dig til jobbet?
Først og fremmest at jeg har opbygget nogle færdigheder, som består i at vide, hvad der er på spil i en virksomhed, både rent menneskeligt, men også strategisk.

Det er rigtig vigtigt at kunne sætte sig ind i den hverdag, som udspiller sig i virksomhederne. I min rolle er det et plus at have en baggrund, der svarer til de mennesker, jeg taler med ude i virksomhederne.

Hvilke råd vil du give andre, der ønsker et lignende job?
At det er vigtigt at oparbejde praktisk erfaring med SCM, da en god konsulent er en, der kan sætte sig i modtagerens sted. Både for kunden og sig selv opnår man en større forståelse og undgår, at man som konsulent forbliver på et teoretisk niveau.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Pedro Maestrelli

Man skal formå at relatere sin ydelse til de arbejdsopgaver og den hverdag, som modtageren har. Det kræver tålmodighed at arbejde sig op, men det betyder, at du står ret stærkt som konsulent senere hen, efter min mening.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere