24.09.2019  |  Branchenyt

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations: Det stærkeste system til SCM til dato

Indhold fra partner Hvad er dette?

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsoft's stærkeste ERP-løsning - specielt velegnet til virksomheder fra 100 til over 1.000 brugere inden for avanceret logistik, produktion og projekter.

Af: Carsten Slot, VP og Partner, Bredana Axcite

Selvom det er mere end et år siden, at Microsoft lancerede Dynamics 365 for Finance and Operations, som er en videreudvikling af systemet Dynamics AX, er det stadig en højaktuel nyhed. 

Virksomhederne er stadig ved at få øjnene op for de mange muligheder, der lægger i systemet. Vores erfaring med implementering af systemet hos vores kunder, vidner om et meget stærkt og fleksibelt system. Og for mange virksomheder vil en opgradering til Dynamics 365 for Finance and Operations, betyde en digital styrkelse, som er med til at optimere hele værdikæden i forretningen og fremtidssikre på en række områder. 

Vi ved af erfaring, at der er mange overvejelser at gøre sig, når man står overfor at udskifte sit eksisterende ERP-system. Beslutningsprocessen er lang, der er mange interessenter involveret, og det kan umiddelbart være svært at overskue, hvilke muligheder og fordele en opgradering reelt kan tilbyde, og hvad det betyder for ens egen virksomhed.

Som led i beslutningsprocessen, har vi begået en bog, hvor vi giver råd om opgradering til et nyt system. I vores bog, Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, giver vi en introduktion til de ændringer, som Microsofts største ERP-system tilbyder, og den betydning, som det kan få for din virksomhed. 

Helt konkret giver bogen et indblik i, hvordan Dynamics 365 for Finance and Operations kan optimere bl.a. følgende processer:

  • Salg 
  • Indkøb
  • Lagerstyring 
  • Produktionsstyring
  • Stamdata 
  • Logistik
  • Business Intelligence (Power BI)
  • Økonomistyring
  • Projektstyring
  • HR

Derudover får du en introduktion til Axcite Logistics, som er Bredana Axcites egenudviklede, og måske branchens stærkeste, modulløsning til virksomheder indenfor fremstilling, handel og distribution.

Hvis du overvejer Dynamics 365 for Finance and Operations, eller blot er nysgerrige efter at få et indblik i de muligheder, systemet tilbyder, så vil bogen være noget for dig.

Du kan bestille bogen gratis her: 

https://www.bredana.dk/blog/overvejer-du-at-investere-i-dynamics-365-for-finance-and-operations/

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere