06.07.2020  |  Lager & distribution

Martin & Servera indfører strategisk ruteplanlægning for optimerede transporter – med hjælp fra Descartes

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sveriges førende restaurant- og storkøbsspecialist, Martin & Servera, vælger WinRoute fra Descartes til strategisk planlægning af deres ruter og dermed optimering af deres leverancer. Et vigtigt skridt for at nå virksomhedens mål om klimaneutrale transporter senest i 2030.

Martin & Servera er en førende restaurant- og storkøbsspecialist i Sverige, der arbejder intensivt med at effektivisere deres transporter og reducere deres klimapåvirkning. Virksomhedens distribution er kompleks med 20.000 kunder og 7.000 daglige leverancer med snævre tidsvinduer. Distributionen foregår med 400 biler fra fire centrallagre og 18 mindre hubs over hele Sverige. Arbejdet med ”Master Routes” er et kompliceret og tidskrævende arbejde, der kræver specialistviden for at kunne tage hensyn til kundeønsker, losse- og lastetider, bilpark og vejforhold.

”Vi har søgt efter en løsning, der giver os vigtige værktøjer til kontinuerligt at kunne forbedre og tilpasse vores daglige ruter. Vi ville også have, at løsningen skulle give os grundlag for strategiske beslutninger, fx. omkring hvor en kundes leverance skal udgå fra, og hvilken hub der anvendes til leverancen. Indførelsen af WinRoute har alt det, vi søger, og det vil helt klart give os store fordele på vores vej mod en mere bæredygtig og effektiv distribution”, siger Operativ Chef hos Martin & Servera Logistik, Robinson Paz.

Et af de mål, virksomheden opsatte, var, at deres transporter senest i 2030 skal være klimaneutrale, og for at nå målet har virksomheden set et behov for at investere i tekniske løsninger som effektiviserer og optimerer distributionen. WinRoute er en vigtig brik i det arbejde, da Martin & Servera har som mål at fordoble udnyttelsesgraden af deres biler og på den måde spare miljøet.

En foranderlig verden kræver stor fleksibilitet

Ruteplanlægningsværtøjet WinRoute er et interaktivt værktøj, der har den absolut seneste planlægnings- og optimeringsteknologi. WinRoute hjælper ruteplanlæggeren med bl.a. at lægge strategiske og taktiske planer for den daglige distribution, forbedre serviceleverancen og skabe et detaljeret billede af, hvordan omkostningseffektiv distribution er, samt hvilke justeringer der skal foretages.

”WinRoute er en perfekt løsning for Martin & Servera. Deres mange transporter rundt om i landet stiller store krav til nøjagtige leverancer og en fleksibel håndtering. Med værktøjet vil de nemmere kunne levere varerne til tiden, og de vil også hurtigere kunne omstille sig, når forudsætningerne i omverdenen ændrer sig. WinRoute er et moderne og effektivt system og vi ser frem til at få del i Martin & Serveras fortsatte rejse”, siger salgschef Norden hos Descartes, Lars Persson.

Om Martin & Servera

Martin & Servera er Sveriges førende restaurant- og storkøkkenspecialist, der dagligt leverer ferskvarer, fødevarer, drikkevarer, udstyr, tjenester og viden til restauranter og storkøkkener.

Martin & Servera består af Martin & Servera Sverige, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda og Fällmans Kött. Læs mere på www.martinservera.se

Om Descartes

Descartes hjælper kunder i de nordiske lande og globalt, som med vores løsninger får adgang til beslutningsstøtte inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering, som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden.

Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opfølgning af leverancer, men også til styring og opfølgning af transportaftaler, servicekvalitet og transportfakturaer. Vores løsninger giver adgang til globale handelsdata for hurtigt og nemt at oprette og sende import- og eksportmeddelelser og for at sikre, at de overholder de krav og sanktioner der pålægges af forskellige stater og myndigheder. Descartes hovedkvarter ligger i Waterloo, Canada, og vi har kontorer og forretningspartnere over hele verden. Det nordiske hovedkontor ligger i Malmö, Sverige. Læs mere på www.descartes.com.

Kontakt:

Camilla Frisk, Marketing Specialist, Descartes Norden

Mobil: +46(0)709 67 24 03, E-post: cfrisk@descartes.com

Tags: Descartes

Mere fra Descartes

Descartes

www.descartes.com

Descartes hjælper kunder over hele verden gennem løsninger der giver dem adgang til beslutningsstøtte - inden for strategisk ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering - som er nødvendig for at sikre fuld synlighed og automatisering i hele forsyningskæden. Descartes løsninger anvendes til planlægning, sporing og opf…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere