17.09.2021  |  Branchenyt

Maersks Aymeric Chandavoine vinder prisen som Danmarks bedste supply chain leder 2021

Det blev A.P. Moller - Maersks Global Head of Logistics and Services Aymeric Chandavoine, der modtog prisen som Best Supply Chain Leader i Danmark 2021 i går den 16. september på konferencen Supply Chain Leaders Forum 2021.

Aymeric Chandavoine leder en global supply chain organisation i en virksomhed, der har sat kursen mod ikke blot at transformere egen virksomhed, men også mod at transformere hele branchen. Han står som supply chain leder i orkanens øje, og tillid til ham og hans hold vil være afgørende for, at Maersk lykkedes med sin mission.
I dommermotivationen lyder det, at Aymeric Chandavoine lægger stor vægt på den menneskelige faktor, selvom han i praksis driver en digital og tech-fokuseret forandring af platform, som kombinerer forretning og it.

Prisen bliver uddelt på basis af scoringer inden for de fire kategorier:

• Finansielle resultater.
• Jobkompleksitet.
• Fyrtårn – personlig synlighed og fremme af SCM.
• Personlig faghistorik samt fagligt omdømme.

LÆS OGSÅ: Torsten Steenholt fra Chr. Hansen hædret som Danmarks bedste supply chain leder

Dommerne har omhyggeligt gransket mere end 70 kandidater ud fra de fire kriterier, og Aymeric Chandavoine viste sig at være en klar vinder, som scorede i særklasse mange point, nemlig 12 procent flere end nummer to på listen, 30 procent flere end nummer 10 og 62 procent flere end nummer 25. Han var nummer ét i kategorien ”finansielle resultater” og havde en topplacering i de tre andre kategorier.

Dommerne beskriver ham som ”en person der på samme tid er både meget strategisk og meget pragmatisk med en tydelig udstråling af lidenskab og positiv energi. Han er en moderne leder, som lægger stor vægt på samarbejde, han er en dygtig coach og en stor rollemodel. Han er en verdensborger og han og hans familie har boet i fire lande de sidste fire år. Han har stor erfaring med globale organisationer og opbygning af hold, der samarbejder på tværs af mangfoldige kulturer fra alle dele af verden med udgangspunkt i fælles vision og mission”.

LÆS OGSÅ: Lego-COO er årets supply chain-leder

Dommerkomitéen består af SCLF komitéen i samarbejde med Katriina Lillelund Schøier fra Korn Ferry, og prisen blev overrakt af Lars Kissow, der er administreende direktør for ”Syncronic – a Deloitte business”, som også er sponsor for prisen.

- PBH

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere