10.09.2020  |  Branchenyt

Torsten Steenholt fra Chr. Hansen hædret som Danmarks bedste supply chain leder

Det er fjerde gang prisen bliver uddelt, og valget faldt i år på Torsten Steenholt, EVP Global Operations, Chr. Hansen.

Baggrunden for valget er, at han har præsteret flotte resultater i en kompleks, global organisation med 12 fabrikker og 20 distributionscentre, der dækker leveringen til markeder i hele verden med bæredygtighed i fokus. Torsten har sikret ubrudt leveringsservice til virksomhedens kunder igennem coronakrisens udfordringer og er desuden kendt for at dele sin store viden og begejstring for supply chain management og ledelsesmæssige emner på sociale medier, ved konferencer, foredrag og videooplæg.

Prisuddelingen foregik på CBS i går den 9. september, hvor konferencen Supply Chain Leaders Forum blev afholdt med cirka 250 danske supply chain fagfolk som et online arrangement på grund af coronasituationen. Konferencen er arrangeret af Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, Syncronic, AAASCM samt IDA Operations Management, og formålet er at bygge bro mellem forskning og erhvervsliv og mellem uddannelse og praksis.

Prisen uddeltes igen i år af Syncronic repræsenteret ved partner Henrik Knak efter en grundig analyse, der omfatter en bred og grundig vurdering af mange kriterier. Analysen og det endelige valg er gennemført blandt virksomheder med en omsætning på mindst 200 millioner euro og er udført af Katriina Schøier fra executive search firmaet Korn-Ferry i samarbejde med bestyrelsen for SCLF.

"Det kan aldrig være en 100 procent eksakt sammenligning mellem kandidater til en pris som denne, for hvad er god lederskab? Vi har opdelt kriterierne i fire grupper, hvor to af dem er kvantitative og de to andre mere kvalitative. Vurderingen lægger vægt på en holistisk undersøgelse af kandidaterne, og jeg mener, vi kommer så tæt på en æble-til-æble sammenligning som muligt", fortæller Katriina Schøier.

Temaet for årets konference var grønne og bæredygtige forsyningskæder. Emnerne spandt fra genopfindelse af forretningsmodellen over cirkulær økonomi og samarbejde tier-1 og tier-2 leverandører til udfordringer med, at mange tiltag kræver en initial investering og et konstant arbejde med at sikre, at gevinsterne rent faktisk bliver høstet.

- PBH

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere