05.11.2018  |  Lager & distribution

Mød Element Logic på Logistik & Transport i Göteborg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi deltager på Nordens førende transport- og logistikmesse, Logistik & Transport, i Göteborg. Find os på stand B07:12 mandag den 5/11 til onsdag den 7/11.

Du kan blandt andet blive introduceret til, hvordan et AutoStore©-anlæg fungerer i praksis på Element Logics stand på dette års Logistik & Transport-messe i Göteborg, der finder sted mandag-onsdag i denne uge.

Vores 88 m2 store stand vil således rumme en demoinstallation af AutoStore, som er blandt markedets førende robotlagerløsninger, og som Element Logic er forhandler af.

Du finder os på stand B07:12 alle tre dage – fra den 5.-7. november.

Logistik & Transport er Nordens førende messe og konference inden for transport og logistik. Over 150 udstillere vil være samlet under samme tag i Svenska Mässan i Göteborg.

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere