23.10.2018  |  Lager & distribution

Lynddahl 3-dobler lagerkapaciteten på råvarelagret med shuttle system

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mangel på plads og behov for at optimere den interne logistik var blandt de udfordringer, der førte til at Lynddahl investerede i 2 nye shuttle systemer, et til råvarer og et til færdigvarer.

Begge installationer har 2 shuttler, men anvendes forskelligt. For begge systemer gælder at det i dag kun er nødvendigt med én håndtering inden henholdsvis produktion/forsendelse.

Jørgen Krenzen Johansen, COO hos Lynddahl fortæller:"Den vigtigste fordel vi har opnået med den nye lagerløsning er helt klart kapacitetsøgningen fra 200 til 600 tons råmaterialer."

Læs mere

Mere fra CONSTRUCTOR DANMARK A/S

CONSTRUCTOR DANMARK A/S

www.constructor.dk

Constructor Danmark A/S er brancheledende leverandør af lager- & logistikløsninger.Uanset om du er på jagt efter reoler til lageret, værktøjsskabe til værkstedet eller søger eksperthjælp til det lovpligtige reoleftersyn kan Constructor hjælpe dig. Faktisk kan vi tilbyde dig en komplet pakke lige fra lageroptimering til produkter, montage & service/eftersyn. Vi kan simulere dit nye lag…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere